Mar 19, 2010, 4:17 PM

Направете път на Красотата 

  Poetry
607 0 1

 

С красивото утро на новия ден
по-светли мисли в мен се събуждат,
усмихвам се леко - по-чист, озарен,
негативното чувство от мене прокуждам.

 

Във малката стая нахлу аромат
на свежи цветя и дъх на мечтание.
Във нашия грозен съвременен свят
усмивки ни трябват, стига страдание!

 

Аз теб ще повикам да дойдеш при мен,
да погледаме с тебе зората,
с усмивка да метнем на новия ден,
който нежно ни стопля сърцата.

 

И ако внезапно пак стане ми тъжно,
навън ще погледна през моя прозорец
и с очи ще направя окръжност,
обгръщайки с поглед цветята на двора...

© Госпожа Стихийно Бедствие All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??