Jul 28, 2012, 11:22 AM

Направи го 

  Poetry » Other
615 0 2

Събуждай се полека се събуждай!
Да бързаш няма нужда.
Във утрото диханието пробуждай,
деня да дишаш и да бъдеш нужна.

Очите отваряй със желание,
ти си като цветето до теб.
Светът очаква твоето ухание
пожелай и ти уханието навред.

Разкрий добротата си с усмивка
усмихвай се и в тъмното за светлина.
Не мисли, че никой не ти я иска -
тя е летище за твоята душа.

Говори... и на чашата с вода!
Гласът ти за другите е песен,
а музиката в теб е свобода -
да бъдеш част от танц небесен.
 
Не се чуди дали го можеш,
опитай се и го направи!
Не казвай повече "О, Боже",
защото Господът, това си ти.

Vacuum

© Влади Мир All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Заредено с позитивна енергия. Хареса ми, благодаря!
  • Позитивно
Random works
: ??:??