Aug 9, 2009, 9:39 PM

Направú 

  Poetry » Other
686 0 13

 

Ти, който в нещата се криеш,
във въздуха който мълчиш,
ти, който душата ми пиеш,
с две тъжни очи.

Ти, който си дал имената -
на себе си име не дал! -
ти - сянката, ти - светлината,
които се смесват на кал.

Тази кал, дето аз съм замесен.

Чудотворецо, направú
да звучи на света като песен
и повелята страшна: бъди!

© Райчо Русев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??