Напразно се родих сред всички
и думите им - висш сарказъм,
играха си със мен игрички,
останах си такъв, белязан.
Напразно се родих сред всички
и думите им - висш сарказъм,
потъпкаха свещените тревички
с таена във сърцата им омраза.
Напразно се родих сред всички
и думите им - висш сарказъм,
изгаснаха последните свещички,
отказах се от вас, отказах!
© Аз All rights reserved.