May 13, 2016, 11:31 PM

Наречено 

  Poetry » Other
253 0 0

име:
дума за лице;
дума за душа и сърце;
шепот, вик...
знаци написани
на език човешки;
тайно орисани
за неведоми пътища,
по които други да срещнат...

 

... нима сме само черти
в камъка издълбани,
и уви, в ствол на дърво?
Това ли от нас ще остане,
в мокрия пясък следи
пред вълните на времето,
тези студени ръце
заличаващи белези...

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??