Нарисувай ми
с букви и думи
образа на Любовта!
Нарисувай
Мама -
най-всеотдайната жена!
Нарисувай ми
Сърце,
което побира
любовта на целия свят!
Нарисувай ми
Душа,
която да носи
добрината на целия космос!
Нарисувай ми
Живот
с нюансите от спектъра на дъгата,
природа в слънчева позлата!
Нарисувай
Бог Отец, Син и Светия Дух,
благославящ всемира!
Рисувай
с буквите
на Кирил и Методий,
с българските думи!
И когато нарисуваш,
подпиши се, Писателю, Поете!
Светът ще те чете
с Любов...!
24 05 2016
© Надежда Борисова All rights reserved.