Mar 15, 2011, 9:30 PM

Наша стара любов 

  Poetry » Love
1291 0 11

Наша стара любов;

тихо плачеща,

трудна и истинска,

всичко значеща,

искащо-даваща,

страстно-огнена,

шеметно давеща,

опияняваща,

недонаситена

и ожадняваща...

Дива наша любов

изпепеляваща...

 

© Михаил Цветански All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??