Mar 13, 2016, 11:19 PM

Наслада 

  Poetry » Love
261 0 4

                                                       Наслада

 

 

Трудно е да умираш придружен от самота.

Само на глътки да поемаш радостта,като

противоотрова на горчивият живот.

Горчиво щастие и страх да не се изплъзне

от ръцете ти.

Любов, която те превръща в болка.

И започва нестинарския танц по горещата

жарава.

Да вярваш, че не си сама в бавното пътуване

към вечността.

Радост да изпитваш по_различно от другите,

но да е радост.

Живот вървейки от зад напред,все пак е на

първата редица сред сънищата и реалностите 

на твоята съдба.

Съдба на порции. Горчиви и сладки.

И смесеният вкус да те влудява от обич към

нежния глас,

разтопил леда на коледния ден. И всичко ще

пребъде, защото те има и е жива, връзката,

изплела две жажди в една, която пия с наслада.

 

 

© Йонка Янкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??