Dec 15, 2011, 10:39 PM

Наследство 

  Poetry
521 0 3

 


Наследство

(на моята зелена родина)


Довежда водопади от въпроси...
със ясен цвят и силни аромати
на нещо чисто, но малко ми познато
скрито в зелено и синьо. Богатство -

да имаш звездите - без да ги пипаш;
да пазиш мъглите да израснат до дъжд;
да даваш, когато с малко оставаш,
да направиш от пролет пораснала ръж.


25 март 2011

© Боряна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??