Oct 30, 2009, 7:02 PM

Настояще или минало 

  Poetry » Love
471 0 1

Някога дали ще те забравя,
слана ще послани ли моето сърце.
Някога дали сама ще остана,
ще престана ли към теб да протягам ръце.

Някога ще те поздравя ли само,
без да кажа колко много те обичам.
Вечно ли ще се облягам на твоето рамо,
или всичко преживяно ще отричам.

Някога ще гледам ли през прозореца дъжда,
сама, далеч от теб.
Или ти ще си мъжа,
който ще ме ощастливява всеки ден.

© Пролетното момиче All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??