Jan 28, 2007, 1:30 PM

Настроение 

  Poetry
568 0 1
Иде пролет?! Добре дошла!

Толкова красива и пъстроцветна си ти,
пролет, и как хубаво звучиш!

Колко щастие има по света,
когато ти пак си дошла!

Няма страдание, няма тъга,
щом разпериш пъстри крила!

И птички красиви политат сега,
и колко красива ставаш на мига!

Ти си злато във моите очи
и не бих те заменила, помни!

Ела, нека прекараме хубави мигове сега,
за да не те забравя до другата година!

... и ето, идва твоя край,
става тъжно...

... но знам - ще се срещнем пак, приятелко добра!

© Диди All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Здравей, Диди! Пускаш първа творба...Добре дошла!
    Предлагам ти да сложиш заглавие "Настроение" и за поощрение ще те номинирам...
    Желая ти успех!
Random works
: ??:??