Aug 6, 2013, 2:17 PM

Настроение 

  Poetry » Other
864 0 16

Пролетта със бяло-розово
мие цялата земя.
Вчера като бях на лозето,
знаеш ли какво видях?

Сбърка вятърът посоките
и качи се на върха,
да погледне отвисоко
докъде ли е света?


Нищо не видя. Заслиза пак,
ха натука, ха натам...
На момичета под ризите!
Смяташ лошо му е там.

После се изгуби. Чули го
в нивите от цвят на цвят,
да разправя как е хубаво,
да си жив на този свят.

(от "СтиховеЙ")

© Райчо Русев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??