Oct 11, 2016, 4:50 PM

Насън и наяве 

  Poetry » Phylosophy
236 0 0

Насън ридае,

чувства бълват, жарят и

въпроси парят...

 

Наяве млъква,

чувства съпровождат, и

въпроси глождят...

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??