Feb 7, 2012, 11:33 PM

Натали иска да спи 

  Poetry » For kids
421 0 1

Синеоко Натали
във кошара се прозява.
- Гладничка съм, но дали
заслужава си да ставам?
Тука в топлото легло
имам си играчки много,
даже от баба и дядо подаръче едно,
което пее, а да го достигна все не мога.
А на мама ù се чудя
как така и не разбра -
аз ям и без да се будя,
само дайте ми шишето във уста!
Мнението си променям,
рев безумен ще надам!
Мамо, идвай бързо памперса да сменяш,
нещо страшно се случва там!

07.02.2012г.
гр. Сопот

на моята племенница


© Събина Брайчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??