Jul 31, 2019, 7:53 AM

Научи ме 

  Poetry » Love
464 1 4

Мечтаеш ли за пурпурния залез 
над изумруденото ни море? 
В зениците ми пламък да запалиш 
да стоплиш леденото ми сърце?  

В душата ми се борят бесовете, 
и бавно ме разкъсват на парчета, 
Мечтите ми разнасят ветровете, 
а аз се взирам в скъсани портрети.   

И вярно лудостта ни ни сближава 
и предизвиква химично привличане. 
Недей се опитва да ме покоряваш, 
а просто научи ме на обичане.          

© Таня Гулериа All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??