May 5, 2007, 9:00 PM

Научи се да ме обичаш 

  Poetry
529 0 1
Понякога те искам тих, спокоен, даже някак си безличен,
но утре ще поискам да бъдеш различен...
Ще можеш ли тъй умело маските да сменяш?
Ще можеш ли и мен да ме превземеш?
Моят ум, моята същност,
ще можеш ли да ме завземеш?
Дори да се получи,
любовта да не е скучна,
ще искаш ли да ме запазиш,
мен - тази шумната и глъчна?
Повярвай, искам да ме искаш, искам да ме имаш.
Стига ти да искаш, стига да ме имаш...

© Ади All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??