Jul 7, 2013, 4:44 PM

Навици 

  Poetry » Other
370 0 0

О, той израсна под крило,

водата му не бе напита,

и както е до днес било,

той все на БАТЯ си разчита.

© Христо Славов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??