7.07.2013 г., 16:44 ч.

Навици 

  Поезия » Друга
369 0 0

О, той израсна под крило,

водата му не бе напита,

и както е до днес било,

той все на БАТЯ си разчита.

© Христо Славов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??