Mar 3, 2022, 3:13 PM

Навярно обич 

  Poetry » Love
414 1 3

      Навярно обич

 

Земята – организъм жив,

формира ни и ни извайва,

на теб е дала лик красив,

на мен съдба необичайна.

 

И всеки ден сме аз и ти,

и никой друг не съществува,

за мен са светлите звезди,

за теб – което те вълнува.

 

И времето над нас лети,

и аз записвам стиховете,

докосвам твоите мечти,

объркани са световете.

 

И гледам звездното небе,

а тебе земното привлича.

Дали е сън, или не е,

навярно обич се нарича.

 

       Мария Мустакерска

 

 

© Maria Mustakerska All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??