Feb 28, 2007, 4:41 PM

Не 

  Poetry
554 0 1

Ден преди Нова година

решавам, че ще замина

на пътешествие около мен,

ще бъда в собствен плен.

 

На календара няма дата,

предвидена за разплата,

но има един червен квадрат

в движение без кръговрат.

 

Обещание, не само сделка,

споменът е увехнала обелка,

остатъкът при делението,

излишното в мнението.

 

Сдобих се отново с криле,

с още една мъртва птичка,

която ухае все така на небе.

„Не” е просто една сричка.

© Мария Василева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Започваш с хумористична поява на страниците сред нас...!!!
    Добре дошъл и успех!!
Random works
: ??:??