Feb 17, 2015, 1:53 PM

Не... 

  Poetry » Love
990 0 13

              "Любовта често пъти е трънлива и от нея боли до кръв.

               Странно защо човешката раса продължава да я търси."                                                

                                                                                    Н.Робъртс


Не ме бива в любовните рими,

дълго гледам във белия лист.

И опитвам се чувство да има,

а пък той си остава все чист...

 

Не видях любовта - тази бялата,

сладко захарна, с мили очи.

С бодли беше моята цялата,

но рефренът ù още звучи...

 

Не почерпи с винòто уханно,

а нагарча си леко до днес.

Тази обич привързва тъй странно,

без да сменя ни дом, ни адрес...

 

Не ме бива в любовните рими

и си знам, че не съм оптимист.

Но можеш ли, сега покажи ми

любовта даже в белия лист...

 

 

 

 

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??