Aug 6, 2006, 2:53 PM

Не, аз не плача, това не са сълзи-не! 

  Poetry
934 0 4
Не, аз не плача, това не са сълзи-не!
Весела Кънчева

Не, аз не плача,
това не са сълзи - не!
Може би дъжд е,
а може би не е...
Не мога да те спра,
но с друга няма да те деля.
Мога да разбера,
но няма как да забравя
и да простя...
Не, аз не плача,
това не са сълзи - не!
Може би дъжд е,
а може би не е...
Няма да видиш сълзи.
Бързо се обръщам,
сълзите си преглъщам.
Боже, как горчат и боли!
10.03.2006г.
София, България

© Весела Кънчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??