Jul 2, 2008, 2:37 PM

Не бих ти разрешила 

  Poetry » Other
782 0 28
Трудно е,
когато неразбран си,
когато блъскаш се
в стени.
Отворени протягаш
длани,
а отсреща неприет си,
може би.

Изпращаш
мисли позитивни,
даряваш и усмивки,
с благослов,
прощаваш думи
необмислени,
изречени със гняв
суров.

Объркано
ти търсиш пътя,
за комуникация
добра,
агресията май ще да
полезна е,
щом крещи
отсрещната страна.

Агресия не с сила,
а със слово,
с мълчаливо равнодушие
дори,
но знай,
не бих ти позволила,
светлината в мен
да изгасиш.

© Таня Мезева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??