Oct 19, 2013, 5:06 PM

Не бях 

  Poetry » Phylosophy
474 0 1

                                  Не бях

 

 

Не бях за тебе огън,

в пазвите заровен,

гърдите млади дето все гори.

 

Не бях за тебе белег,

на коляното поставен

през буйните ти дни.

 

Не бях за теб разпятие,

пред което да заставаш

и душата грешна на кръста да разпъваш.

 

Щом това не бях,

въобще, защо ли бях !

© Борислав Пелов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??