Aug 30, 2019, 11:08 PM

Не бързай, приятелю! 

  Poetry » Phylosophy
454 5 7

Не бързай, приятелю! Спри! 
Тя, лодката, още в проект е. 
Дъските сурови са, виж! 
Лодкарят пък с друго зает е!

 
Попей си сега от сърце. 
Наливай в душата си обич! 
Че времето, то си тече. 
Не слагай живота си в скоби!


С кръчмарят, наздраве кажи,
и мракът хвърли зад гърба си.
Присмей се на вси „грехове“
по пътя си... те са компаси!

 

29.08.2019

© Таня Мезева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??