Jan 13, 2010, 9:03 AM

Не бързам 

  Poetry » Humour
746 0 9

Знам, че някой ден ще си отида.

Ще захвърля всяка грижа и проблем.

Ще ми се да мога да ви видя

как вкъщи ще се справяте без мен!

 

Така е, ще си ида някой ден.

И в службата бих искала да видя

кой ще се нагърби вместо мен

да носи кат’ камила през пустиня...

 

Вярно, някой ден ще си отида...

Не съм видяла толкова неща...

Не смогнах даже и на „спа” да ида...

Ще тръгна, но не бързам засега!

© Галина Белинска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??