Mar 11, 2021, 3:32 PM

(Не) Днес 

  Poetry
372 1 1

Мастило, листи и спомени

Дрехите пръснати,

Вратите отворени

 

Чашата пълна до мен е със вино

Днес ще се пише за нещо красиво

 

Любов, поезия, муза и страст

Раздяла, скръб, кръв и мрак

Красиво ще бъде, но няма да е днес

Ще ти напиша стих, но просто не днес

© Йоана All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??