Feb 27, 2011, 1:11 AM

Не е ли по-нормално 

  Poetry » Love
523 0 3

Днес писа ми един приятел,

когато редчета за теб показах:

 

"Май нещо си изчаткал?"

 

и след малко:

 

"Опровергай ме ВЕДНАГА!"

 

А аз отвърнах:

 

"Не опровергавам."

СЪМ

 

Изчаткал

Влюбен

 

Шибан кладенец на поезия

за кошчето...

 

Не е ли по-уместно,

наместо по клавиатурата да щракам,

по твоето краче ръцете ми да шават?

 

И, вместо музика,

да слушам сърчицето ти?

 

Не е ли по-нормално

лицето твое да целувам,

отколкото да лягам сам?

 

Не знам.

А ти?

Кажи ми...

© Тони Бортолаци All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • 2 Недей!
    2 И аз няма да издавам от къде съм.
    2 Макар че не са много младите кондукторки
    ?
  • Ако си от Пловдив, може и да ти е късала Не ми се ще така да я издавам
  • Напиши нещо и за номера на автобуса,
    току виж някой ден ми скъса билетчето и на мен твоята муза
Random works
: ??:??