Jul 1, 2009, 12:41 AM

Не говори 

  Poetry » Love
515 0 1

                                            Не говори

 

Изглежда, че си отиваш.

Но, ако е истина, аз не искам да знам!

Какво се случи с нас, така  и не разбрах...

 

Не говори!

Тихо, мили,

думите ти са излишни.

Не говори!

Тихо мили,

душата ми скърби.

Не говори!

 

Ще мине ден, два...

ще искаш отново да сме двама,

заедно – ръка за ръка.

Познавам те добре - наистина добре!

Но изглежда ти не познаваш

моето и твоето сърце.

 

Не говори!

Тихо, мили,

думите ти са излишни.

Не говори!

Тихо мили,

душата ми скърби.

Не говори!

© Мария Костадинова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??