Jan 22, 2024, 11:20 PM

Не искам без теб, ако ти не си тук… 

  Poetry » Love, Free verse
144 1 0

 

Не искам без теб,

ако ти не си тук,

не мога без теб,

ако ти не си тук,

какво е от значение?!

 

Не искам без теб,

ако ти не си тук,

ако ти не си тук,

въздух не ми стига,

и задушавам се…

 

Не мога без теб,

ако ти не си тук,

ако липсваш ми,

ако ти не си тук,

светът е нищо…

 

Не живея без теб,

не дишам без теб,

ако ти не си тук,

ако ти не си тук,

не мога да обичам…

 

Не обичам без теб,

но пак обичам теб,

не искам без теб,

не мога без теб,

и не мога аз така…

 

Не искам без теб,

ако ти не си тук,

ако ти не си тук,

нямам ум или сърце,

нямам утро или сън…

 

И ако някой ден,

ако ти не си тук,

ако липсваш ми,

ходът ми ще спре,

за какво да вървя…

 

Не искам без теб,

ако ти не си тук,

не мога без теб,

ако ти не си тук,

и душата ми ще спре…

 

Ако ти не си тук,

мечтите ми ще отлетят,

ако ти не си тук,

ще се превърнат във вятър,

ако ти не си тук,

всичко ще е нищо…

 

Ако ти не си тук,

небето ще е мрак,

нощта ще е без звезди,

а денят без лъчи,

ако ти не си тук….

 

Не си тръгвай, не,

не искам без теб,

не мога без теб,

и раят ще е ад,

далеч ако сме,

и Бог не ще ни разбере…
 

© Лили Вълчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??