Apr 11, 2013, 6:16 PM  

Не искам да мълча 

  Poetry
664 0 3

 

И знаеш ли, не искам да мълча.

Мълчала съм преди да те намеря.

Складирах в мен и радост, и тъга,

незнаейки с кого да ги споделям.

Сега ми се говори.  До умора...

Със теб, защото знам, че ме разбираш.

И само ти, сред хилядите хора,

във думите ми себе си намираш.

Ако мълча, то нека да те слушам,

отпивайки доверие на глътки,

във топлия ти поглед да съм сгушена

и нищо, че онези странни тръпки

ме правят малко плаха, малко слаба

и мъничко изглеждам глуповато...

Разказвай ми... душата ми се сгрява,

а чувството е толкова приятно...

Пък всички други – нека да мълчат!

В безДумия да раждат самота,

и чувствата си докато пестят,

аз ще крещя, че...

                              ... срещнах  Любовта!

 

Павлина Соколова

 

http://www.youtube.com/watch?v=fA2SRdxmciY

© Павлина Соколова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Много, много хубаво, чак да ти завиди човек
  • !!!
  • Аз също, мила Avis !!! Много е готино да обичаш и да усещаш същото насочено към себе си !!! И колкото повече обич раздаваме, тя рикошира и се връща при нас стократно !!! "Обичам, обичам, обичам... и пак не ме засища. Апетита идва с яденето - колкото повече обичаме, толкова повече сме жадни за любов !!!"
Random works
: ??:??