Feb 21, 2009, 10:06 PM

Не искам в ада да горя 

  Poetry » Love
784 0 1

Не искам в ада да горя,

осъдена от любовта.

Не искам в ада да горя,

смирена, грешна съм сега.

Да бъда тайната в нощта,

не знам дали ще издържа.

Да бъда другата жена,

не ще се примиря.

Защо разпъваш ме на кръст

сега кажи ми ти?

Защо разпъваш любовта си

между две жени?

Кажи? Защо мълчиш?

Не искам в ада да горя,

по чужди стъпки да вървя.

Не искам там да изгоря,

в жаравата на любовта.

Живея между да и не,

пътувам в твоето сърце,

и моля Бог сега

да свърже нашите сърца!

© Галя Станчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Откровеност и сила има в стиха!
    От него обаче следва и правото на избор, на лирическата.
    Поздрав!
Random works
: ??:??