Jul 10, 2014, 11:07 AM

Не искам вече... 

  Poetry » Love
463 0 8

Не искам дни, в които слънцето огрява
отвъд прозореца на моята самотност,
а в ъгъла й някъде оставено
сърцето ми да плаче от умората.
Не искам нощи с бледи пълнолуния
с останало без топлина очакване,
в което да се скитам другаде
и да броя сълзите си изплакани.
Не искам да съм друга и във друго време
да съм живяла без да те познавам
в полуреалност,  неспособна да си взема
парченце щастие и пак да страдам...


Не искам вече да съм  само АЗ,
а част от цялото, което ТИ създаде –
една душа, едно сърце, екстаз
на чувства носещи отдаване.

 

© Биляна Битолска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??