Jun 10, 2009, 8:56 AM

Не ме гледай 

  Poetry » Love
470 0 1

Не ме гледай с влюбени очи

и нищо не казвай!

Поне за миг замълчи,

да ме прегръщат ръцете ти, не позволявай!


Не искам да се заблуждаваш,

не те обичам, разбери.

В друг съм влюбена, трябва да знаеш,

позволи да съм щастлива, не ме съди.


Не ме гледай с влюбени очи,

че ме обичаш, не показвай.

Не рони вече сълзи,

с прегръдка не ме наказвай.


Моля те, не ме целувай!

Не го прави, защото горчи.

С мене ти се сбогувай,

за да спре да ни боли.

© Пролетното момиче All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??