Dec 30, 2006, 11:00 AM

Не ме гони... 

  Poetry
562 0 9
Не ме гони от своята мисъл,
когато болка те гори.
ще дойда аз, ще бъда търпелива.
Ще тръгна, някак неусетно, тихо.
нарамена със твоите скърби...
Тогава болката ти ще утихне,
поета в моите ръце.
А мен до падане ще ме превива,
но няма никога да ме възспре,
защото обичта ми е по-силна!
Не ме гони от сънищата свои,
когато дойда призори!
Там две ръце със обич ще те галят,
и ще те милват две очи!
--.08.2006.г.

© Евгения Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??