Jan 12, 2008, 2:45 PM

Не ме мисли 

  Poetry
1685 1 5
Не ме мисли. Незаслужила съм твоята любов.
Не ме търси. Аз заглъхвам като песен.
Да те обичам малко не ми достигна в тоз живот.
Но без мене денят ти ще е лесен.

Аз не обичам красивите моменти.
Нито онези на тихата интимност.
Аз не вярвам в твоите доживотни клетви.
Любовта за мен никога не беше необходимост.

Нека съм жестока. Всичко после ще се връща.
Иди си. Само аз ще съжалявам.
Не ме моли. Раздяла е и ти не се обръщай!
Забранено е да те обичам. Мога само да ранявам.

Прости. Аз в себе си не мога да живея.
За обичта ти не съм създадена.
Ти във мен не би могъл да оцелееш...
Аз веднъж обичах. Сега сърцето е заставено...

Не ме мисли. Пусни ме грешна да си ида.
Самотата е моята закрила.
Не съжалявай, че любовта ти ме подмина.
Усмихни се. Виж зората идва...
... ласки в полите си за теб е скрила...

© Ди All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??