Sep 17, 2015, 9:47 PM

Не ме опитомявай 

  Poetry
388 0 0

 

Не ме опитомявай, дива да остана

и вятърът да бъде кротък покрай мен,

за теб да бъда вечно  тежка рана,

когато си до мен – да пожелаваш ден!

 

Не искай да съм нежна или опитомена,

обичай ме потайна и добра!

Красива съм, когато безизразно студено

приемам и предавам топлина!

 

Недей да ме променяш, не отнемай

най-силната страна на личността,

каквато съм – такава ме приемай,

това ще промени за нас света!

© Екатерина Спасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??