Jan 22, 2009, 4:53 PM

Не ме питай коя съм 

  Poetry » Love
578 0 1
 

Не ме питай коя съм и защо съм тук,

защото аз съм пъстрото ти ежедневие.

В напрегнат ден или в миг щастлив

създадена съм от твойто настроение.

 

Недей да търсиш образа ми скрит,

защото той е във всяко изражение.

В момичето, което в сърцето ти таиш,

е нарисувано лицето ми с вдъхновение.

© Марианна Борисова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??