Dec 6, 2009, 7:10 PM

Не ме променяй 

  Poetry
485 0 4

Тишина. Нима ти е привична?
Нима намерил си ме там,
където глухо, безразлично,
за всекиго, всичко се знае?

Светлина. Нима ти е нужна?
Нима ти трябва ореол
и невинност ли те възбужда?
Не виждай, усещай, че съм гола.

Не чакай с мен да ти е тихо.
Аз съм родена в тъмнина.
От греховете не ме отвличай.
Светица не ставам за нищо на света.

06.12.2009г.
гр. Сан Фернандо

© Събина Брайчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??