Jun 26, 2008, 11:23 PM

Не ме пропъждай 

  Poetry » Love
473 1 0
 

Не ме пропъждай

 

Не ме пропъждай!

Знай, че ще се върна.

Ще дойда пак в съня ти в нощен час,

с копнеж до  теб отново ще се сгуша

и моя лик ще гледаш пак в захлас.

 

Не ме пропъждай!

Знай, че ще се върна.

Ще бъда пак аз в твоите мечти.

Не се проклинай за това, че някога ме зърна.

Не се проклинай, а до мен бъди!

 

Не ме пропъждай!

Знай, че ще се върна.

Във спомените ти ще бродя ден след ден.

Не се страхувай, пак ще те прегърна

и ще се смееш пак щастлив  и ти със мен.

© Галина Матева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??