Feb 12, 2011, 3:05 PM

Не ме вини 

  Poetry » Love
566 2 0

Не ме вини, че днес се срещам с друг!

Не мога все самотна да заспивам.

Тежи ми все да съм сама.

Без ласките ти бавно да умирам.

 

Не ме вини, че някой друг сега

по устните целува ме горещо.

Дарява ме с любов и през нощта

докосва ме и ме прегръща нежно.

 

Не ме вини, защото само ти

сърцето ми владееш, разтуптяваш.

И въпреки че съм с друг сега, помни,

че теб обичам. Недей да го забравяш!

© Мануела Бъчварова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??