Dec 7, 2007, 9:49 AM

Не ме вини 

  Poetry » Love
830 0 12
 

Не ме вини, не съм една от многото...

Не мога да предавам лесно себе си...

 

Не ме вини, че съм различна.

Не мога и не искам вече да съм друга.

Не ме вини, че те обичам до полуда.

Не мога и не искам вече да съм с друг.

 

Не ме вини, че Те желая на разсъмване.

Не мога, Ти си моите сънища.

Не ме вини, че всяка нощ за Тебе плача.

Не мога да не плача, навсякъде е Липсата ти...

 

Не ме вини, че все за Тебе мисля.

Не мога да не мисля, във мен си още.

Не ме вини, че себе си за Тебе пазя.

Не мога, за мен  оставаш  единствен,

                      ценен и

                    неповторим...

 

© Виолет Гаджева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??