Apr 3, 2009, 7:41 PM

Не ме вини 

  Poetry » Love
603 0 1

Не ме вини, че те обичам,

че теб избрах, че в тебе се влюбих,

не ме вини, че те жадувам -

по теб ума си аз загубих.


Не ме вини, че често те сънувам,

че често търся твоите очи,

не ме вини, че насън те целувам,

че често плача до зори.


Не ме вини, че пак ти пиша,

че преследвам те със есемеси,

не ме вини, че за теб се интересувам,

че питам те: "Добре ли си, къде си?"


Не ме вини, аз съм си такава -

да се променя не мога,

за теб живота бих си дала,

не ме оставяй сама.

© Пролетното момиче All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??