Aug 3, 2008, 8:33 AM

Не ми е лесно 

  Poetry » Phylosophy
644 0 14
Не ми е лесно

Ах, колко тежко работя,
денонощно зверски се потя,
върху себе си работя упорито,
че искам да намеря... нещо много скрито!

И щом във себе си открия
божия дух и душата,
спирам... и ще си пия ракия,
а тях - на БАЧКАНЕ ще ги изпратя.

© Алекс учо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??