Jun 29, 2012, 9:42 AM

Не ми казвай кого да обичам! 

  Poetry » Other
1164 1 4

 

Не ми казвай кого да обичам,

че нещо не ми е наред!

Различна съм и не отричам...

...задръж си мислите в теб...

Не те съдя, че си "естествен",

не питам защо си такъв...

Върви си по пътя "свестен"

и обърни ми гръб...

Твойте думи са "леко" критични.

Виждам, нервиш се "малко" дори...

Действай по норми типични,

със мене не се бори...

Не заплашвам "света ти",

разбра ли?

Не пия от "твоята вода".

Не искам умът ти,

едва ли

ми трябва...за любовта.

 

 

По повод София Прайд - 30.06.2012г.

 

© Кати All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??