Oct 1, 2011, 12:18 PM

Не ми подарявай тази болка 

  Poetry
345 0 0

 

Не ми подарявай тази болка  -
и без друго за хиляди неща затварям очи...
Не пожелавай да си гореща сълза
върху устните ми затрептяла.
От това ме пощади!
Гореща да е, пак ще ме смути.
Ще събуди е мене хладнина и отстъпление.
Ще затворя за дълго време очи.
Не превpъщай целувките ти 
в такова престъпление!
04.05.2005г. 

 

© З. Райкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??