May 31, 2013, 7:54 AM

Не мисли 

  Poetry » Love
771 0 8

Не мисли... Всяка мисъл е рана.
Изхвърли си ума в лудостта.
Този свят е страхотна измама,
ако няма я в нас любовта.

Не мисли. Аз единствено чувствам...
Сътворявам те с топли ръце.
Да обичаш е трудно изкуство –
всеки миг да разтапяш сърце.

Не мисли. По добре да сънуваш...
В тази вечност очи затвори:
да си птица във полет си струва
и стрела, щом до смърт те рани...

Не мисли... Потърси свободата.
Във немислещ за утрото мъж.
Тази нощ е късмет в необята.
Заложи цял живот наведнъж!

© Михаил Цветански All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??