May 28, 2013, 12:32 PM  

НЕ на плоския данък! 

  Poetry » Civilian
341 0 0

Съвестта много ме терзае, мъчи,

душа не иска да си трае, да мълчи,

как бедните ще страдат виждам

и мисля:"Никак не им завиждам!"

Този, що на Земята има много -

еднакъв процент данък ще дава

като този, що живее като в Того,

що сал един покрив притежава!

Браво, Орешарски, гений си ти,

не съдя, но Бог дали ще ти прости!?

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??