Feb 12, 2022, 10:57 AM  

Не, не мога! 

  Poetry
265 8 8

Не мога да те имам! Не, не мога!
Но… дявол да ме вземе, как те искам!
Защото ти си огън, огън, огън!
Защото в рутината, ти си рискът.
Ти, моя мисъл толкова порочна,
Улавям те, а после се изплъзваш.
И връщам те при мен (съвсем нарочно)
теб – липсваща частичка в моя пъзел.

Пиянство си и ме опияняваш,

наливаш се във празната ми чаша.

Не мога да те имам. И не трябва!

И тази нощ не може да е наша.

Навярно ще те търся много често,

като зависим– дозата си дрога.

Навярно ще те искам цяла вечност...

Но няма да съм твоя.

Не! 

Не мога!

© Деница Гарелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??