Jul 6, 2008, 3:20 PM

Не, недей! 

  Poetry » Love
878 0 15

Не, недей! Не затваряй прозореца!

Остави го да те докосне!

Виж как праща за тебе Творецът

в ранно утро китчица росна.

Чуй звездите как шепнат във здрача.

Как щурчето извива виола.

Как стакато набива кълвача.

Толкова топла... и гола...

Нека кестен със цвят те помилва.

Нека с пух те целуне топола.

Нека бъде и страстно и силно.

Толкова топла... и гола...

Не, недей! Не затваряй прозореца!

Слънчице те видяло,

да ти идат сватбари на дворове

и била си в салкъмено бяло.

© Красимир Дяков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??